Ajándékcsomagok  4 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Ajándékcsomagok nőknek

  Legnépszerűbb termékeinket most gyönyörű díszcsomagolásba rejtettük - mert az északi szépségnél nincs tökéletesebb ajándék.

 • Ajándékcsomagok...

  Az ápolást a férfiak bőre is épp úgy megérdemli. Miért ne lepnénk hát meg őket különleges alkalmakkor, a díszcsomagolásban rejtőző Raunsborg kozmetikumokkal? 

Mutat 1 - 4 / 4
 • Előnézet
  10 500 Ft‎

  Praktikus ajándék bármely korosztály részére. Hidratáló és tápláló TUSFÜRDŐ , amely helyreállítja és puhítja a bőrt. A TESTÁPOLÓ tápláló és nyugtató krém is egyben. A vad dán természet frissítő illatát biztosítja fürdés közben és után is.

  Praktikus ajándék bármely...

  10 500 Ft‎
 • Előnézet
  20 100 Ft‎

  793 - A LEGENDÁK ÉVE, egy elegáns, egyszerű és férfias illat, amely emlékeztet Skandinávia fénykorára. Ez a csomag a 793 PARFÜM - egy természetes, érzéki, ugyanakkor megnyugtató illat és a Viking Repair Hand and Body hidratáló krém kombinációja.

  793 - A LEGENDÁK ÉVE, egy elegáns,...

  20 100 Ft‎
 • Előnézet
  10 160 Ft‎

  Két kedvenc termékünket most csodás díszdobozba rejtettük. Lepje meg Ön is szeretteit az északi szépség ígéretével karácsonykor! Sensitive termékcsaládunkat kimondottan az érzékeny bőrűek számára álmodtuk meg. Nem...

  Két kedvenc termékünket most csodás...

  10 160 Ft‎
 • Előnézet
  8 680 Ft‎

  Két kedvenc termékünket most csodás díszdobozba rejtettük. Lepje meg Ön is szeretteit az északi szépség ígéretével karácsonykor! Frissítő ápolás a bőrnek, zuhanyzás előtt és után! A Raunsborg testápoló...

  Két kedvenc termékünket most csodás...

  8 680 Ft‎
Mutat 1 - 4 / 4