A lelke mélyén mindenkit vonzanak a megmagyarázatlan rejtélyek, a múlt kifürkészhetetlennek tűnő titkai. A Raunsborg® termékekkel ősi, mára feledésbe merült tudást keltettünk életre: a vad északi természet kincsei után kutatva egy több száz éves dán könyvben találtuk meg a választ legfőbb kérdésünkre... Miben rejlik az északi szépség titka?

Kozmetikai termékcsaládunk megalkotásakor a régi idők bölcsességéhez nyúltunk vissza. Ahhoz a tudáshoz, melyet nők generációi gyűjtöttek össze a dán növényvilágról. Azok, akik több száz emberöltővel előttünk éltek, sokkal szorosabb kapcsolatban álltak a természettel, mint mi. Ismerték az erdők minden zugát, a varázslatos gyógyfüveket, a völgyek mélyén rejtőző apró virágokat. Az itt található őshonos növényekből nyerték ki azokat az alapanyagokat, melyeket fájdalomcsillapításra, gyógyításra, sőt a bőr szépítésére is használtak. Ez a tudás sokáig anyáról lányára öröklődött, ám a világunk, a technika és az orvostudomány fejlődésével az ősi praktikák egyre inkább feledésbe merültek.

Létezik azonban egy több száz éves könyv, a Flora Danica, melyben leírva is összegyűjtötték ezeket az ismereteket.

Ezt a könyvet tanulmányozva, gondosan válogattuk ki azokat az északi növényeket, melyek kozmetikumaink alapjául szolgálnak. A célunk az volt, hogy hatékony és kíméletes szépségápolási termékeket fejlesszünk ki, melyek a minőség tekintetében nem ismerik a kompromisszumokat, és a napi bőrápolást egyszerűvé és áttekinthetővé teszik.

Nyerjen bepillantást egy rég elfeledett világba. Ismerje meg az északi szépség titkát!